Takeuchit suunnitellaan ja valmistetaan Japanissa. Takeuchi on aloittanut minikaivinkoneiden valmistuksen jo 1971. Minikaivinkoneet on juuri se tuote, josta Takeuchi tunnetaan parhaiten. Takeuchilla on tarjota koneita alle 1 tonnista aina 16 tonniin asti.

 FR-sarja

Käyttäjille, jotka haluavat erityisesti lyhytperäistä konetta ahtaisiin työolosuhteisiin, FR-sarja on täydellinen ratkaisu. FR-sarja tarjoaa loistavan koneen lyhyellä perällä ja ainutlaatuisella puomin sivusiirrolla. Lyhytperäinen TB 325R painaa 2500kg ja on loistava kone ahtaisiin paikkoihin.

FR-sarjan koneet ovat ainutlaatuisia, koska niissä on tyvitaiton sijasta puomin sivusiirto. Puomin sivusiirto mahdollistaa puomin siirtämisen lähelle koneen keskipistettä, mikä tekee koneesta vakaamman kaivaa verrattuna normaaliin tyvitaittoiseen. Puomin sivusiirto mahdollistaa myös puomin taittamisen hytin viereen. Silloin koneella voi pyrähtää ympäri hyvinkin ahtaissakin paikoissa.

Kaksinopeuksinen ajo

Takeuchi oli edelläkävijä monissa toiminnoissa, jotka ovat nykypäivänä itsestäänselvyys muissakin merkeissä. Kuten kaksinopeuksinen ajo ja hydraulisesti leviävät telat jopa pienimmässä TB210R mallissa. Takeuchin ehkä tärkein ominaisuus on se, että Takeuchi on rakennettu Japanissa, joka takaa tehokkuuden ja kestävyyden.

Pehmeä ja tarkka hydrauliikka
Kaikki Takeuchit on suunniteltu erityisesti kuljettajan mukavuutta ajatellen ja Takeuchilla on hyvä maine hydrauliikan pehmeydessä ja tarkkuudessa.

Kippaava hytti
Takeuchi minikaivinkoneissa suurimmassa osasta malleista hytin voi kipata. Siksi Takeuchi on erittäin huoltoystävällinen.

TB-sarja

Takeuchi kaivinkoneet ovat niittäneet mainetta ennen kaikkea laadukkaina ja luotettavina koneina. Suosituin ja eniten pidetty Takeuchi on minikaivinkone TB216 joka painaa 1800kg ja sitä saa hytillisenä tai hytittömänä.

2 – 5 tonnin välillä mallisto on: TB 225, TB 230, TB 240 ja TB260 jotka ovat lyöneet itsensä läpi kokoluokassaan.

Isompiin koneisiin kuuluu TB290, joka painaa 8500kg ja juuri päivitetty 16 000kg painavaTB2150. Takeuchi kaivinkoneet tarjoavat voimaa, tarkkuutta ja suorituskykyä aina silloin kun tarvitaan.

Pyörä-alustaista mallia etsiville Takeuchilla on tarjota TB 295W, joka painaa 10,8t.

Japanilaista ylivoimaa
Takeuchi oli edelläkävijä monissa toiminnoissa, jotka ovat nykypäivänä itsestäänselvyys muissakin merkeissä, esimerkiksi Kaksinopeuksinen ajo ja hydraulisesti leviävät telat jopa pienimmässä TB108 mallissa. Takeuchin ehkä tärkein ominaisuus on se, että Takeuchi on rakennettu Japanissa, joka takaa tehokkuuden ja kestävyyden.

Pehmeä ja tarkka hydrauliikka
Kaikki Takeuchit on suunniteltu erityisesti kuljettajan mukavuutta ajatellen ja Takeuchilla on hyvä maine hydrauliikan pehmeydessä ja tarkkuudessa.

Kippaava hytti
Takeuchi minikaivinkoneissa suurimmassa osasta malleista hytin voi kipata. Siksi Takeuchi on erittäin huoltoystävällinen.

TL-sarja

Takeuchin TL-Sarja luo uudet standardit tela-alustaisille kuormaajille. Telakuormaajat ovat yhtä hienoja työskennellä kuin mitä Takeuchin kaivinkoneet. TL-Sarja on suunniteltu erityisesti kuljettajan mukavuutta ajatellen ja telakuormaajilla on hyvä maine hydrauliikan pehmeydessä ja tarkkuudessa. Telakuormaajat ovat saavuttaneet erittäin suuren suosion Yhdysvalloissa. Telakuormaajat eroavat liukuohjattavista pyöräkuormaajista parempien maasto-ominaisuuksiensa ansiosta. Telakuormaajissa on paljon pienempi pintapaine. Kaikki Takeuchin telakuormaajat ovat hydraulisesti esiohjattuja, joten koneet ovat erittäin tarkkoja ja helppoja käyttää. Takeuchin telakuormaajien hytit voi kipata, jolloin pääset paremmin käsiksi hydrauliikka komponentteihin ja moottoriin.

TCR-minidumpperi

Takeuchi TCR50 on teladumpperi jolla voit kipata kyljestä ja perästä. Koko lava pyörii 90 astetta vasemmalle ja oikealle. TCR50 sopii niin työmaille kuin taajamakäyttöön.

Takeuchi esittelyvideot

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä