Hidromek on perustettu vuonna 1978. Hidromek on Turkin tärkein ja suurin koneita valmistava perheyritys, jonka koneita toimii viidellä mantereella yli 60 maassa ja sen vuosikapasiteetti on noin 10 000 konetta. Jatkuva panostus tuotekehitykseen ja tuotantoteknologiaan on mahdollistanut Hidromekin kasvun maansiirtokonemarkkinoilla.

Mallisto sisältää:

  • 9 mallia telakaivinkoneita, välillä 14 tonnia – 52 tonnia
  • 2 mallia pyöräalustaista kaivinkonetta, 16 tonnia sekä 22 tonnia
  • 3 mallia traktorikaivureita, välillä 3,7 tonnia – 9,2 tonnia
  • pitkäpuomiset telakaivinkoneet sekä materiaalinkäsittelykoneet

Malleista HMK140LC:stä löytyy Mitsubishin moottori, muut kaivurimallit on varustettu Isuzun moottoreilla. Hydrauliikkapumput ovat kaikissa malleissa Kawasakilta.

OPERA –ohjausjärjestelmä

Kaikista malleista löytyy Hidromekin kehittämä OPERA –ohjausjärjestelmä, joka takaa helpon ja nopean käytön. Katso tästä esittelyvideo OPERA-ohjausjärjestelmästä!

operalogo

SmartLink-seurantajärjestelmä

Koneisiin on myös saatavilla SmartLink-seurantajärjestelmä, jonka avulla pystyt tarkastelemaan koneen tietoja internetin välityksellä. Katso tästä lisätietoa SmartLink-järjestelmästä!

smartlinklogo

Lisätietoja ja kuvia näet konemallien omilta esittelysivuilta!

                 

Hidromek

TEKNOLOGIA

Tuotantoteknologia

Tuotantoteknologian pohjaksi Hidromekillä on otettu viimeisimmät tuotteet ja niiden kehitys. Tärkein elementti ja tuotteiden tuottamisen periaattena on niiden pitkä käyttöikä ja kestävyys. Kaikki osat tuotetaan käyttämällä CNC-hitsausta ja hitsausrobotteja hyvin valvotuissa olosuhteissa.

Kaikki osat tehdään täysin sopivaksi ennen kuin lopullinen kokoonpano suoritetaan kokoonpanolinjalla.

Testien avulla osille simuloidaan todelliset käyttöolosuhteet ja niiden kestävyys testataan tarkasti. Myös suunnittelu- ja tuotantotekniikat saadaan testattua tällä tavoin.

teknologia1

Muotoilu

Hidromek Stilstudio perustettiin suunnittelemaan malleja, jotka tekevät eron muihin. Jokaisen Hidromek-tuotteen muotoilu alkaa Stilstudiolta. Se toimii yhdessä Hidromekin suunnitteluosaston kanssa.

Hidromek Stilstudion päävastuualue on muovata tulevaisuuden malleja sekä nostaa brändin arvoa. Se myös vastaa markkinoiden ja asiakkaiden odotuksiin ja markkinoiden liikkeisiin.

Tämä päätavoite mielessä, uudet mallit aloitetaan muodostamalla muotoilukonsepti. Markkinatilannetta, asiakkaiden odotuksia ja teknillisiä vaatimuksia tarkastellaan yksityskohtaisesti.

teknologia2

Laatu

Hidromek:llä laatu toimii vertailukohtana ja näyttää tien muihin tavoitteisiin, ideoihin ja odotuksiin. Laatu on aina ensimmäinen asia, josta huolehditaan.

Komponentit tehdään ja tarkistetaan huolellisesti. Tiukan laaduntarkkailun ansiosta Hidromek-tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kestävät kovaa käyttöä hankalissa olosuhteissa.

Hidromek:n työntekijöiden tavoite on ylittää asiakkaisen odotukset kaikkien tuotteiden ja palveluiden kohdalla. Tämän tavoitteen saavuttaminen on paras tapa vakuuttaa valikoivat ja tietoiset asiakkaat.

teknologia3

Katso video Hidromekin historiasta:

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä