Honka Rent

Tarjoamme nopeaa ja laadukasta vuokrauspalvelua ympäri Suomea. Meiltä saat yhdellä soitolla koko urakan työkoneet. Varastomme konevalikoima on runsas ja vuokrakalustomme tuoretta ja hyväkuntoista. Mikäli varastostamme ei löydy sopivaa konetta, voimme etsiä sinulle sellaisen. Kuljetuspalvelumme toimivat aamuvarhaisesta iltamyöhään – myös viikonloppuisin. Tuomme vuokrakoneen haluamaasi paikkaan sovittuna aikana. Toimitamme koneet valmiina töihin ja huollettuna. Voit hakea koneen itsekin, mikäli sinulla on siihen sopiva kalusto. Ota yhteyttä, löydämme varmasti tarpeenne mukaisen koneen.

Miksi vuokraisin koneen

– vuokra on kokonaisuudessaan verotuksessa vähennettävä erä

– sopimukseen on helppo tehdä lisäyksiä muuttuneiden tarpeiden mukaan

– vuokraus vähentää hankintoihin sitoutuneen pääoman määrää

– kulut ovat ennakoitavissa

– kun äkillinen konetarve yllättää

– kun omasta konekannasta ei löydy sopivaa

– kun tarve on lyhytaikainen

Tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella.

TARJOUSPYYNTÖ

Telakaivukoneet 1–30t

1–14t käytämme vain parhaimpia Takeuchi kaivukoneita. Niillä kaivuu-urakat hoituvat jouhevasti ja luotettavasti. Kaikkein pienimpiin töihin riittää 1,6t painoinen minikaivukone. Useimpiin yleisimpiin malleihin on saatavilla maakauha, kaapelikauha sekä luiskakauha. Normaalisti pienkaivinkoneet on varustettu pikakiinnityksellä, jonka ansiosta kauhan vaihto käy helposti ja nopeasti. Pienkaivinkoneiden etuna on niiden helppo kuljetettavuus ja siirreltävyys. Niillä voi myös mennä paikkoihin, joissa isoilla koneilla työskentely on kiellettyä. Työskentely on mahdollista todella ahtaissakin tiloissa eikä alustaan jää pahoja jälkiä tai painumia. Yli 14t kaivukoneita löytyy eri painoisia ja lyhyt- sekä pitkäperäisiä. Koneet voidaan varustaa pyörittäjällä tai tavallisella pikakiinnikkeellä riippuen urakan pituudesta ja vaatimuksista. Nämä kaivinkoneet soveltuvat suurempiin urakoihin rakennusprojektin pohjia tehdessä ja muissa järeämpää maansiirtoa vaativissa rakennuskohteissa.

Pyörä-alustaiset 8–20t

Pyörä-alustaisella kaivuukoneella työmaat vaihtuvat nopeasti. Useimpiin yleisimpiin malleihin on saatavilla maakauha, kaapelikauha
sekä luiskakauha. Normaalisti koneet ovat varustettu pikakiinnityksellä, jonka ansiosta kauhan vaihto käy helposti ja nopeasti. Koneet voidaan myös varustaa kauhanpyörityksellä riippuen vuokrausajan pituudesta ja vaatimuksista.

Pyöräkuormaajat 1–20t

Pyöräkuormaajat soveltuvat hyvin erilaisten maa-ainesten, lumen ja tavaroiden siirtämiseen ja kuormaamiseen. Pihatöissä kauhakuormaaja on verraton apu kaivinkoneelle nopean liikkumisensa ansiosta. Pienkuormaajat on tehty asiakkaille, jotka tarvitsevat näppärää, tehokasta ja monipuolista työkonetta. Työkoneiden paino on noin 1,5 tonnia, minkä johdosta niiden siirtely on helppoa ison perävaunun kanssa. Työkoneista on hyvä näkyvyys työkohteeseen, mikä tekee työstä helppoa ja mielekästä. Pienkuormaajaan on saatavilla monia lisävarusteita, jolloin niitä voidaan käyttää monessa eri työkohteessa. Niihin on saatavilla monia lisävarusteita, joten ne ovat monipuolisia työkoneita ja sopivat moniin sovelluksiin. Ne ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat kuljettajalle mukavan työympäristön. Tehon lisäämiseksi kaikissa kuormaajissa on hydraulinen pikakiinnitys.

Kurottajat 6–17m

Kurottajalla yllät sinne minne et muuten yllä. Voit helposti nostaa tuotteet, ihmiset tai kummatkin nostokorissa tekemään
töitä vaativiinkin paikkoihin. Pienemmät kurottajat ovat ketteriä ja voimakkaita työntekijöitä rakennustyömailla ja muissa työkohteissa. Pidemmälle kurottavilla pääset kauko-ohjatusti lähemmäksi työkohteita. Kuukävelijöihin verrattaessa etuna on niiden nostokyky.

Ohjeita vuokraajalle

– Noudatamme Teknisen Kaupan Liiton konevuokraustoimialan ja sen palveluiden ehtoja
– Rengasrikot kuuluvat vuokralaisen vastuulle (pois lukien rakenteelliset virheet)
– Vuokralleottaja sitoutuu noudattamaan vuokrasopimuksessa mainittuja tai muutoin ilmoitettuja maksuehtoja. Mikäli vuokralleottaja (yrityksen tai ammatinharjoittajan ollessa kyseessä) ei maksa vuokria määräaikana, lasketaan yliajalta 18 %:n vuotuinen korko. Mikäli vuokralleottaja (kuluttajan ollessa kyseessä) ei maksa vuokria määräaikana, lasketaan yliajalta viivästyskorkoa korkolain (633/82) mukaisesti. Vuokralleottaja ja tämän edustaja vastaavat yhteisvastuullisesti.