Italdemilla on 25 vuoden kokemus maansiirtoalasta, joka on mahdollistanut yhtiön saavuttaa ISO 9001-laatuserfikaatti, kehittyä ja laajentaa Italdemin kansanväliseksi merkiksi. Uusi iskuvasaramallisto GK:ssa on 15 uutta mallia. Kaikkia Italdemin tuotteita voidaan luonnehtia monikäyttöiseksi ja tuotteet toimivat hyvin haasteellisissa olosuhteissa.

Italdemin tuotteiden tehokkuus johtuu tuotteiden hyvästä paino/tehosuhteesta. Paras paino/tehosuhde on saavutettu suurilla panostuksilla tuotekehitykseen ja alan ammattilaisilta saadulla palautteella. Tuotteiden yksinkertainen kokoaminen ja purkaminen auttaa huomattavasti vähentämään huoltokuluja. Kun puhutaan Italdemin GK-sarjan iskuvasarasta, voidaan puhua älykkyydestä, jossa kiven muodot hajotetaan hienostuneesti tarkoilla ja voimakkailla iskuilla.

Alkaen GK361S:stä kaikki GK mallit ovat varustettu sisäisellä äänenvaimennetuilla seinillä, jotka vähentävät äänet minimiin ja kaikki iskuvasarat on myös tarkoitettu vedenalaiseen käyttöön. Parannuksia on tehty myös iskunvaimennukseen kun vanhanaikaiset jouset on korvattu uusilla kumityynyillä, jotka ottavat värähtelyt vastaan käytönaikana.

Yritys

ITALDEM on yksi vanhimmista hydraulivasara-valmistajista yli 30 vuoden kokemuksella. Alusta lähtien ITALDEM on osoittanut jatkuvaa teknologista kehitystä K-sarjasta alkaen, johon kuului aluksi vain 6 mallia; tämä oli riittävää siihen aikaan. Laatu on ollut tärkein alusta alkaen, joten K-sarja on ollut markkinoilla useita vuosia. Suosikkituotetta, 1t vasaramalli K 1000 20-tonnisille kaivinkoneille, on myyty vuosien varrella useita tuhansia yksiköitä.

90-luvun alkuun mennessä MK-sarja on lisättiin valikoimaan, joka lisäsi käytettävissä olevien mallien määrää 13 ja vasaran paino oli maksimissaan 2800 kg. 90-luvun jälkeen ITALDEM on tuonut markkinoille uusimman GK-sarjan, joka on korkealaatuinen ja innovatiivinen vasarasarja, joka tarjoaa luotettavuutta, voimaa ja isomman iskuenergian kuin aikaisemmin ja vasaran paino on jopa 4000 kg. Se on tunnustettu korkealaatuiseksi tuotteeksi kansainvälisten normien mukaisesti, jota jaetaan maailmanlaajuisen verkoston asiakkaille ympäri maailmaa.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä