MAC-trailerit on tunnettuja kestävyydestään ja lujuudestaan. Trailereita voi käyttää moneen erilaiseen siirtämiseen, ja niitä on sekä traktoreille että kuorma-autoille. Traktoreille on tarjolla 2-akselinen (15t) sekä 3-akselinen (20t). Kuorma-autoille on 3-akselinen puoliperävaunulavetti (32t) sekä 4-akselinen täysperävaunulavetti (38t).

Yritys

MAC Trailers on McCauley Trailers Oy:n tuotenimi, joka kattaa yhtiön lavetit maatalouteen ja kaupalliseen käyttöön. Yli 55 vuotta sitten perustettu McCauley Trailers Oy aloitti maatalousperävaunujen valmistamisesta ja tekee nykyään perävaunuja kaikenlaiseen tarkoitukseen, niin maatalouteen kuin kaupalliseen tarkoitukseen.

Nykyään McCauley Trailers Oy on vakiinnuttanut asemansa asiantuntijana perävaunujen suunnittelussa ja valmistuksessa.Yhtiö on investoinut huomattavia resursseja tutkimukseen, kehitykseen ja tuoteinnovaatioihin. Perävaunuja toimitetaan monenlaisille yrityksille: maatalouteen, rakentamiseen-, metsään, jätteenkäsittelyyn, louhintaan, kuljetuksiin- ja julkisiin palveluihin.

McCauley Trailers Oy:llä on kansainvälisesti läsnä markkinoilla yli 16:ssa maassa. Siittä lähtien kun vienti aloitettiin vuonna 2004, yritys on kokenut huomattavaa kasvua vientimarkkinoilla ja sillä on kumppaneita maailmaa.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä